İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Orgeneral Kami Güzey İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Törenimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

4-C sınıfı öğrencilerinin İtfaiye Müzesi gezi etkinliği

Mrt

Boğaziçi CK Elektrik Kurumu tarafından "Enerji Okuryazarlığı" projesi kapsamında okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine konferans düzenlendi.

Mrt

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Fen Bilimleri konularımızı deney ve gözlem yaparak; keyifle öğrenmemize katkıda bulunuyoruz.

Şbt

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Karne Töreni İlçe Kaymakamımız Oğuzhan BİNGÖL, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Medet EKŞİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat IŞIK'ın katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi. Programda öğrencilerimiz halk oyunları, koro ve şiir dinletileri sergilediler. Program sonunda Kaymakamımız Oğuzhan BİNGÖL, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Medet EKŞİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat IŞIK öğrencilerimizin karne dağıtımına eşlik ettiler.

Ock

Aile katılımı etkinlikleri dahilinde velimiz Levent Bey, satranç oyunu, taşların özellikleri ve hareketleriye ilgili bilgi verdi. Çocuklarımız taşları boyadılar ve son olarak satranç çikolatalarını afiyetle yediler. Velimize teşekkürler.