İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Orgeneral Kami Güzey İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KONULU ŞARKI YARIŞMASI

Katılım Şartnamesi için linki tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/34/03/733360/dosyalar/2021_04/13103223_ŞARTNAME.pdf

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın coşkusunu uzaktan da olsa yaşayacağız. Çocuklarımızın dilekleri Orka'nın umut tohumlarıyla yeşerecek. 23 Nisan Cuma günü umutlarımızı uçan balona takıp, gökyüzü ile buluşturacağız. #orkaylahayallerinyeşersin

Nis

Beşiktaş Belediyesi ekipleri tarafından trafik ve yaya güvenliği için okulumuz okul geçidine yaya yolu çizgisi çizildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sn Nesrin Kakırman ve Şube Müdürümüz Sn İbrahim AYBEK okulumuzu ziyaret etti.Kendilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

İçişleri Bakanlığı'mızın başlattığı trafikte yaya önceliği kampanyası kapsamında #KırmızıÇizgi'ler çizerek öğrencilerimizle farkındalık oluşturduk.

Mrt

#hijyeniktemizlik kurallarına uygun olarak okulumuz gün aşırı dezenfekte edilmektedir.#covidilemücadeledeöndeyiz

Mrt

"EKO Okullar" öğrencilerin çevresel konulara olan ilgisini hem sınıf çalışmalarıyla hem de toplumsal etkinliklerle arttırmayı amaçlayan ve çevre eğitimini destekleyen uluslararası bir programdır. Orgeneral Kami Güzey İlkokulu olarak sürdürdüğümüz "Enerji Tasarrufu" konusuyla "EKO Okul Yeşil Bayrak" ödülünü almaya hak kazandık.

Okulumuza yeni atanan Okul Müdürü Ümit BÜLÜÇ'ü tebrik eder, başarılar dileriz.